×

+30 27220 23002

Ελληνικά
Αρχική

Καλωσήλθατε στο Messini Hotel

Μια ιστορία που ξεκινά απο το 1978...

Το οικογενειακό ξενοδοχείο "Μεσσήνη" αποτέλεσε το πρώτο ξενοδοχείο της πόλης μας. Συμπληρώνοντας πλέον 45 χρόνια λειτουργίας στο χώρο της φιλοξενείας, γεμάτα μνήμες και εικόνες, συνεχίζουμε να εξασφαλίζουμε τη φιλική, ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα, το ίδιο ευγενικό χαμόγελο και θέτουμε πάντα στόχο την εκπλήρωση των αναγκών των φιλοξενούμενών μας.

Το ξενοδοχείο "Μεσσήνη" διαθέτει σήμερα ανακαινισμένα δωμάτια και είναι ιδανικό για μια άνετη διαμονή σε ένα προσεγμένο περιβάλλον. Στο ξενοδοχείο μας λειτουργεί επίσης το εστιατόριο "AVLI" και το café-concept store "LOCAL", όπου μπορείτε να βρείτε πολλά τοπικά προϊόντα της Μεσσηνίας καθώς και αίθουσα εκδηλώσεων.

Η απόσταση μόλις των 2,5 χιλιομέτρων απο το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας και 10 χιλιομέτρων απο την πόλη της Καλαμάτας καθιστά το ξενοδοχείο μας ιδανικό τόπο διανυκτέρευσης για επαγγελματίες ή για εσάς που θέλετε να εξερευνήσετε την όμορφη Μεσσηνία. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στην παραλία της Μπούκας, στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης καθώς και σε άλλα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της περιοχής μας.

Το ξενοδοχείο μας κατατάσσεται στην κατηγορία των δύο αστέρων.